La Mitja Marató de Fornells estrena recorregut de 10KM i obre inscripcions amb preus bonificats

La Mitja Marató de Fornells estrena recorregut de 10KM i obre inscripcions amb preus bonificats

La cursa, que arriba a la seva vuitena edició, sortirà de Mercadal el proper 18 d’abril i compta amb 500 places

La vuitena edició de la Mitja Marató de Fornells obre aquest dijous les seves 500 places disponibles amb 48 hores de preus promocionats. La cursa, que organitzen Elitechip i Biosport Menorca, i que compta amb el patrocini de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, comptarà amb un nou recorregut per als 10 kilòmetres més atractiu i d’una sola volta, mentre que pels 21 kilòmetres es mantindrà el que es va estrenar al 2019. Tota la informació de la competició es troba a la web www.mitjafornells.com.

L’esdeveniment començarà el dissabte 18 d’abril a les 17.30 hores amb la sortida dels 21 kilòmetres des de Mercadal, mentre que els 10 kilòmetres sortiran a les 18 hores d’un punt del Camí de Tramuntana direcció a Fornells, propiciant així un recorregut sense voltes, més directe i atractiu.

Les inscripcions, que es faran via la web www.elitechip.net,  s’obren aquest dijous, dia 23 de gener, a les 12 hores del migdia i durant 48 hores comptaran amb un preu bonificat de 15 euros per la cursa de 10KM i de 16 euros pels 21KM. A partir de les 12 del migdia del dissabte, 25 de gener, els preus seran 17 i 19 euros, respectivament.

No Comments

Deja un comentario